ابر آسمانی مجموعه ای تخصص محور در زمینه ارائه خدمات خاص در حوزه فناوری اطلاعات با رویکردهای علمی و آموزشی می باشد و با بهره گیری از فناوری های روز دنیا سعی در برآورده ساختن نیازهای مخاطبین خود دارد. راهکارهای آموزش آنلاین , دورکاری و ارائه زیرساخت های ابری مورد نیاز از جمله تخصص های ماست.
با توجه به افزایش نیاز به برگزاری کلاسها، جلسات، کنفرانس ها و سایر ارتباطات به صورت راه دور به علت پراکندگی جغرافیایی فراهم آوردن زیر ساخت ها و خدمات در این حوزه از نیازهای بسیاری از سازمانها، شرکت ها، موسسات، آموزشگاهها و مراکز آموزش عالی می باشد.
همین رویکرد برای برای برآورده ساختن نیاز صاحبان کسب و کار و نیروی کار ایشان جهت انجام کار و امور محوله به صورت راه دور، مطرح می باشد.
ما در ابر آسمانی برآنیم تا درخصوص پیاده سازی راهکارهای
آموزش مجازی , دورکاری و کلیه دغدغه های مخاطبین خود را برطرف سازیم.
گفتنی است پیاده سازی راهکارهای آموزش مجازی و دورکاری تاثیر به سزائی در کاستن از هزینه های مستقیم و غیرمستقیم مراکز آموزشی، شرکت ها و سازمانها داشته و به کارگیری آنها،افزایش بهره وری را به همراه خواهد داشت.
در این خصوص تمامی پیش نیازهای لازم و آموزش های مورد نیاز را به مخاطبین خود ارائه می کنیم تا به ساده ترین شکل ممکن و با طیب خاطر، امکان به کارگیری این تکنولوژی ها برای ایشان فراهم گردد و بتوانند از مزایای آن در سازمان و کسب و کار خود بهره مند گردند.
از این رو در صورت نیاز مخاطبین محترم و تصمیم به استفاده از این راهکارها، از ابتدای امر و در هرمرحله به فراخور نیاز درکنارتان خواهیم بود.از زمان ارائه مشاروه برای اخذ بهترین و بهینه ترین تصمیم تا فراهم سازی پیش نیازهای شبکه ای و ارتباطی، مهیا کردن زیرساخت های پردازشی و ذخیره سازی و نهایتاً ارائه خدمات پشتیبانی، نگهداری و آموزش با شما همراه خواهیم بود.
آموزش مجازی، آموزش و یادگیری توسط ابزارهای الکترونیکی میباشد. به طور معمول محتوای دوره آموزشی با استفاده از شبیه سازی محیط کلاس با این ابزارهای الکترونیکی ارائه می شود که میتواند با فراهم آوردن ارتباطات دوسویه میان دانشبران و اساتید، محیطی با کیفیت قابل توجه جهت آموزش و فراگیری فراهم آورد. استفاده از تجهیزات و امکانات پیشرفته تر، امکان ارائه اطلاعات و دانش را با کیفیت بهتر و بالاتر فراهم می سازد.
آموزش از راه دور ریشه در زمان های قدیم داشته و به عقیده بعضی از صاحب نظران به زمان افلاطون و شاگردش دیونسیس می رسد! اما بر اساس شواهدی که در دست می باشد، اولین آموزش از راه دور به شیوه پستی و مبادله مواد آموزشی و پرسش و پاسخ از طریق پست در سال های 1728 میلادی انجام گرفته است یعنی حدود 280 سال قبل! ! ! از آن زمان تا به حال شکل های مختلفی از آموزش به صورت های ترویجی، ارشادی و آکادمیک از طریق مکاتبه، ضبط صوت، برنامه های تلوزیونی، ویدیویی و اخیرا ماهواره ای و... انجام پذیرفته است.
اما آموزش از راه دور به شیوهای جدید یعنی با بهره گیری از تکنولوژی نوین کامپیوتری واز همه مهمتر اینترنت پدیده ای نو است.اندیشه تاسیس آموزش مجازی از سال 1996 میلادی در جهان مطرح شد ولی اولین دانشگاه مجازی در سال 2000 شكل گرفت.اولین آموزش مجازی، نخست در انگلستان مطرح گردید اما به صورت عملی آمریكا، برای اولین بار آموزش مجازی را تجربه کرد.
دورکاری یا remote work یا teleworking یا work from home هرگونه شکلی از بهکارگیری فناوریهای اطلاعاتی مانند ارتباطات راه دور و رایانه به جای مسافرتهای مربوط به کار و حرکت کار به سمت کارکنان، به جای حرکت کارکنان به سوی کار است.
دورکاران از پست از الکترونیکی، تلفن، نمابر و رایانه برای تماس با سازمان خود استفاده میکنند. دورکاری شیوهای انعطافپذیر در کار کردن است که طیف وسیعی از فعالیتهای کاری و همه آنهایی را که امکان کار کردن در بخش مهمی از زمان کاری، در مسافتی دور از کارفرما یا دور از مکان مرسوم کار را دارند، دربرمی گیرد.
دورکاری ممکن است مبنای تمام وقت یا پاره وقت داشته باشد و اغلب شامل پردازش الکترونیکی اطلاعات و شامل استفاده از ارتباطات راه دور برای برقراری ارتباط میان فرد و سازمان است.
از اواخر سالهای 1970، وقتی که ریز رایانهها و مودمها در دسترس عموم قرار گرفتند، رویای کار از راه دور به شکل کاملتری به حقیقت پیوست. جک ام.نیلز که در کتابهای مختلف با عنوان پدر دورکاری از او یاد میشود، اولین کسی بود که به صورت رسمی به تحقیق در این خصوص پرداخت و اندیشه دورکاری در دهه 1970 برای نخستین بار از سوی او مطرح شد.
موسسه Feds coop که یکی از مراجع رسمی اخبار حوزه IT در دولت فدرال آمریکا محسوب میشود در گزارش TELEWORK2010 که مورد تایید شرکتهای Intel , Cisco نیز می باشد ،نتایج بررسی و مقایسه وضعیت دورکاری بین کارکنان دولتی و کارکنان بخش خصوصی حوزه مرتبط با IT را در دولت فدرال آمریکا بطور خلاصه بیان نموده است.
بر اساس این گزارش، میزان رضایت از دورکاری در بخش دولتی 91 درصد و در بخش خصوصی 95 درصد بوده است.این گزارش میافزاید، زمان حضور افراد دور کار در خانواده پس ازدورکاری 46 درصد افزایش داشته و کاهش 71 درصدی آلودگی هوا، 69 درصدی افزایش بهرهوری، 76 درصدی افزایش کیفیت زندگی، 70 درصدی ذخیره پول و 84 در صدی صرفه جویی در وقت نیز از دیگر تغییرات محقق شده در میان افراد دور کار پس ازدورکاری محسوب میشود.
بر همین اساس و با توجه به مواردی که به آن ها اشاره شد، دورکاری به دلیل مزیت هایی که دارد مورد توجه سازمان های مختلف قرار گرفته است.
به اعتقاد کارشناسان، از نظر بهرهوری فردی میتوان گفت وقتی یک فرد از کنترل های سازمانی خارج می شود، با «خرد مدیریتی» تلاش می کند که عملکرد خود را افزایش دهد و با برنامهریزی که برای انجام کارها دارد تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا در کوتاهترین زمان ممکن با کمترین هزینه، کارش را بهبود دهد و چون در دورکاری ساعت انجام کار برای فرد شناور تعریف میشود، بنابراین مناسب ترین ساعت را برای انجام کار بهتر انتخاب خواهد کرد و اعتماد به نفس نیروی کار با خرد مدیریتی افزایش خواهد یافت.
هم چنین از طریق دورکاری بهرهوری سازمانها افزایش مییابد و هدررفت انرژی در سازمان ها کاهش خواهد یافت و وقتی نیروهای کار در پروژه دورکاری مشغول به کار می شوند از میزان تنش ها و درگیری ها و تعارضات سازمانی هم کم خواهد شد. در این شرایط، مدیران می توانند از فرصت ها برای برنامه ریزی در جهت استفاده بهینه از منابع سازمانی سود ببرند.
زیرساخت ها و سرویس های ابری
راهکارهای Teleworking
راهکارهای E-Learning
راه اندازی دفاتر کار مجازی